SEKTIONSNYTT

 

Styrelsen består av:

 

Lars-Olof Glifberg ordförande/sektionsledare

070-914 44 92

Nås efter klockan 17

glifberg.1@tomelilla.nu

 

Britta Lindberg kassör

070-544 58 92

britta.lindberg@telia.com

 

Joakim Andersson sekreterare/webmaster

070-557 59 65

Nås efter klockan 17

joakim@fergusonskane.se



SKÅNESEKTIONEN

Hej alla Ferguson vänner

Här kommer lite information om Fergusonklubben Skånesektionen. Det har varit lite trögt det här året på många sätt, bland annat så har vi lagt ner mycket jobb på att hitta nya styrelsemedlemmar men dessvärre så lyckades vi inte fullt ut och Skånesektionen höll på att upplösas vilket vi var många som tyckte var synd. Vi är ju ändå den näst största sektionen i Fergusonklubben med 617 medlemmar. Sen kom coronan och ställde till det så att många evenemang har fått ställas in och även de kommande evenemangen under året. Våren har till och med kommit av sig, maj månad har varit riktigt kall men vi hoppas på en bättring i alla hänseende.

Vid Skånesektionens årsmöte 1 mars avgick alla styrelsemedlemmar, de blev dock valda att sitta kvar i en interim (tillfällig) styrelse till den 26 april då ett extra årsmöte hölls i Hurva. Skånesektionen var i fara för nedläggning, efter mycket funderande så bestämde jag mig, Lars-Olof Glifberg, för att komma med ett förslag om att sektionen skall leva vidare och att jag och två andra skall leda Skånesektionen vilket blev klubbat på mötet, vi skall även tillsätta en arbetsgrupp som tillsammans med styrelsen ska arbeta fram olika aktiviteter.
När Skånesektionen startade 1997 så var man en arbetsgrupp som träffades och satt och kläckte idéer, så vår tanke är att vi startar om från början igen.


Skicka gärna in bilder till vår webmaster som tillika är vår sekreterare joakim@ferguson.se, ni har kanske renoverat någon Ferguson traktor eller något redskap som ni vill lägga ut på hemsidan. Ni får gärna komma med förslag på aktiviteter som ni tycker att Skånesektionen skall vara representerade på eller andra förslag som vi kan göra.

Skicka in de till någon av oss så vi kan ta del av dom.

Vi i styrelsen önskar er alla en trevlig sommar trots coronan och många trevliga Ferguson stunder.

Med vänliga hälsningar

Lars-Olof, Britta och Joakim

 

 

 

Skånesektionen © 2011-2024 • Senast uppdaterad 2024-02-04 • Webmaster